View more

Werken bij Cubics

Openstaande vacatures

  Cubics missie: Tevreden Gebruikers

  Als vooraanstaand IT-bedrijf heeft Cubics de meest moderne technologie in huis en is er veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Bij Cubics werkt een hecht team van bevlogen professionals. Stuk voor stuk vakmensen met een hands-on mentaliteit die de allerbeste IT-oplossingen creëren. Wij beloven onze klanten daarbij zekerheid, veiligheid en foutloze IT. Ons hoogste doel? Happy Users door roest te brengen in IT, altijd en overal!

   

  Ons team: Gelukkige werknemers

  Happy Users bij onze opdrachtgevers kunnen we alleen realiseren als onze collega’s ook Happy Workers zijn. Die uitdaging nemen we heel serieus. We hebben zelfs een Happy Coach die samen met jou kijkt waar je gelukkig van wordt, zowel persoonlijk als professioneel. Je krijgt met training en coaching begeleiding om op beide vlakken het beste uit jezelf te halen. Schoffel? Dat bepaal je zelf!

  Word je hier ook een blij busje?

  Je collega’s leren je beter kennen tijdens de vele gezellige teammomenten zoals BBQ’s, (vrijdagmiddag)borrels, gafjes en weekendjes weg. Natuurlijk is er in deze bijzondere tijd wat minder de gelegenheid voor, maar ook daar hebben wij creatieve oplossingen op gevonden!

  Werken bij Cubics betekent verder:

  • afwisselende werkzaamheden door uiteenlopende opdrachtgevers;
  • werken in een organisatie met flinke groeiambities;
  • uiteraard een goed salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 26 vakantiedagen;
  • een eigen Happiness Coach;
  • een uitstekende pensioenregeling;
  • en als klap op de vuurpijl: je werkomgeving is er eentje om je vrienden jaloers me te maken. Super modern, ergonomisch verantwoord én de mogelijkheid om je collega’s te verslaan bij onze pool- en tafelvoetbalwedstrijden…

  Kom ons team versterken!

  Wil jij ook elke dag met veel plezier werken voor Happy Users? En wil je daten vanuit een prachtig kantoor in Tilburg met zo’n’n 50 collega’s die net als jij houdt van hard werken, maar ook een lolletje op zijn tijd? Check dan dan van een van de openstaande vacatures iets voor jou is! Uiteraard is (deels) thuiswerken, zeker in deze tijd, ook mogelijk.