View more

Werken bij Cubics

Cubics missie: Happy Users

Als vooraanstaand IT-bedrijf heeft Cubics de meest moderne technologie in huis en is er veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Bij Cubics werkt een hecht team van bevlogen professionals. Stuk voor stuk vakmensen met een hands-on mentaliteit die de allerbeste IT-oplossingen creëren. Wij beloven onze klanten daarbij zekerheid, veiligheid en foutloze IT. Ons hoogste doel? Happy Users door rust te brengen in IT, altijd en overal!

 

Ons team: Happy workers

Happy Users bij onze opdrachtgevers kunnen we alleen realiseren als onze collega’s ook Happy Workers zijn. Die uitdaging nemen we heel serieus. We hebben zelfs een Happiness coach die samen met jou kijkt waar jij gelukkig van wordt, zowel persoonlijk als professioneel. Je wordt met training en coaching begeleid om op beide vlakken het beste uit jezelf te kunnen halen. Hoe? Dat bepaal jij zelf!

Word jij hier ook happy van?

Je collega’s leer je beter kennen tijdens de vele gezellige teammomenten zoals BBQ’s, (vrijdagmiddag)borrels, gave uitjes en weekendjes weg. Natuurlijk is daar in deze bijzondere tijd wat minder de gelegenheid voor, maar ook daar hebben wij creatieve oplossingen op gevonden!

Werken bij Cubics betekent verder:

  • afwisselende werkzaamheden door uiteenlopende opdrachtgevers;
  • werken in een organisatie met flinke groeiambities;
  • uiteraard een goed salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 26 vakantiedagen;
  • een eigen Happiness coach;
  • een uitstekende pensioenregeling;
  • en als klap op de vuurpijl: jouw werkomgeving is er eentje om je vrienden jaloers mee te maken. Super modern, ergonomisch verantwoord én de mogelijkheid om je collega’s te verslaan bij onze pool- en tafelvoetbalwedstrijden…

Join our team!

Wil jij ook iedere dag met veel plezier werken voor Happy Users? En wil jij dat doen vanuit een prachtig kantoor in Tilburg met zo’n 50 collega’s die net als jij houden van hard werken, maar ook een lolletje op zijn tijd? Check dan of een van de openstaande vacatures iets voor jou is! Uiteraard is (deels) thuiswerken, zeker in deze tijd, ook mogelijk.

Openstaande vacatures