View more

Happy Users

Waarom Cubics bestaat? Binnen Cubics is het hoogste doel: Happy Users. Dat mogen wij bij vele organisaties verzorgen door rust te brengen in IT, altijd en overal. Hierbij beloven wij zekerheid, veiligheid en foutloze IT.

Zeker: Door een IT-omgeving op te leveren die werkt; overal, altijd en voor iedereen. Opdrachtgevers kunnen op ons bouwen en ons vertrouwen.

Veilig: Vanuit het gedachtegoed ‘we werken veilig of we werken niet’, richten we de IT-omgeving van onze opdrachtgevers in. We hebben continu oog voor de veiligheid van de gebruiker en voor de gegevens van onze opdrachtgevers en haar klanten.

Foutloos: Een foutloos proces is waar we altijd voor gaan. Met een 0-meting bij de start, en een 1-meting  toetsen we waar we staan op weg naar een accurate IT-omgeving.

Ons team bestaat uit een club van creatieve en betrokken specialisten die altijd werken vanuit de kernwaarden vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Dat leidt tot de essentie waar het bij ons om draait: de Happy User.

Het Cubics team

    Maatschappelijk verantwoord ondernemen

    Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend. Dat komt bij ons tot uiting op verschillende gebieden.