View more
TES Groep BV

Private Cloud & Public Cloud
160 Happy Users

Als full service installatiebedrijf levert TES Groep BV klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Dit bedrijf maakt gebruik van onze Private Cloud & Public Cloud infrastructuur, volledig verspreid over twee datacenters op het Cubics Cloud Platform.

Daarnaast verlenen wij derdelijns support en denken we actief mee over IT-vraagstukken. Het beheer wordt proactief gemonitord zodat storingen tijdig gesignaleerd en opgevangen kunnen worden.

Wat zij zeggen

“Recht door zee adviezen in een ongedwongen sfeer. Het hele traject van idee tot en met nazorg verliep met dezelfde contactpersonen en technisch specialisten. Oftewel één partner.”
Bart van Elderen
ICT-manager
“Vanaf het begin van deze samenwerking viel het mij op dat we met een professionele partij te maken hebben waar ze veel kennis in huis hebben.”
Remco Musters
ICT-beheerder
“Wat ik vooral als heel prettig ervaar is het contact met mijn contactpersoon en de engineers. Ze zijn altijd snel te bereiken, of dat nu is via een mailtje of aan de telefoon. Ik ben echt dik tevreden!”
Remco Musters
ICT-beheerder
01
03

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs