View more

Nieuws

Cubics groeit! (En blijft groeien…)

Cubics heeft forse groeiambities. Met autonome groei en strategische overnames willen we van Cubics een begrip maken in Nederland. Dat kunnen we niet zonder uitbreiding van ons team. In de afgelopen maanden hebben we al veel nieuwe collega’s verwelkomd en is ook onze directie uitgebreid met de komst van Alex Otten. Om onze ambitie te realiseren, zoeken we echter nog eens minstens 5 nieuwe collega’s. Ben jij die ‘Happy Worker’ die wij zoeken?  

Als vooraanstaand IT-bedrijf heeft Cubics de meest moderne technologie in huis en is er veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Het hoogste doel van onze collega’s? 100% Happy Users!

Happy Users bij onze opdrachtgevers kunnen we alleen realiseren als onze collega’s ook ‘Happy Workers’ zijn. Dat is een uitdaging die we heel serieus nemen. Zo hebben we een ‘Happiness Coach’ in huis die samen met medewerkers bekijkt waar zij gelukkig van worden, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ook met training en coaching worden de ‘Happy Workers’ bij Cubics begeleid om het beste uit zichzelf te halen.

Bij serious business hoort serious fun, en daarbij mogen gezellige teammomenten natuurlijk niet ontbreken. Zelfs in deze bijzondere tijden hebben we creatieve oplossingen gevonden om elkaar toch nog op een gezellige manier te treffen. Dit neemt niet weg dat de voorbereidingen voor gave uitjes, weekendjes weg en BBQ’s alvast in volle gang zijn voor wanneer we weer mogen!

We laten maar al te graag nog meer organisaties en IT-ers kennismaken met Cubics om zo nog meer Happy Users én Happy Workers te krijgen. Op dit moment is er ruimte voor maar liefst vijf nieuwe collega’s. Dus gaat jouw hart sneller kloppen van interessante IT-vraagstukken of ben jij een échte salestijger?

Bekijk dan snel welke functie bij jou past op onze ‘werken bij’-pagina.

BEKIJK VACATURES!