Onze werkwijze

Niet iedere dag wordt nieuwe technologie geïntroduceerd op de werkvloer. Wij weten als geen ander wat de impact is op je medewerkers.

Onze werkwijze

Niet iedere dag wordt nieuwe technologie geïntroduceerd op de werkvloer. Wij weten als geen ander wat de impact is op je medewerkers.

Het wegwijs maken van de gebruikers is hierin even belangrijk als een goede implementatie. Daarom begeleiden we je door het gehele proces, van inventarisatie en advies, ontwerp en implementatie tot en met de adoptie van gebruikers en uiteindelijk het zorgeloos beheer.

We brengen de volgende fasering aan:

Inventarisatie                        
De huidige omgeving, de wensen en de knelpunten worden geïnventariseerd.
 
IT strategie workshop / roadmap
Doelstellingen worden omgezet in concrete oplossingen en die vertalen we in een roadmap zodat helder is wat de route en bestemming is.

Ontwerp
Een goede implementatie staat of valt met een goed ontwerp en een gedegen plan van aanpak.

Implementatie
Goede voorbereiding is 90% van het succes. Het implementatieplan zal na wederzijdse goedkeuring worden uitgevoerd. Uiteraard houden wij met tussentijdse evaluaties de vinger aan de pols.

Validatie (Proof Of Concept)
Een periode van testen met een aantal gebruikers zal een succesvolle implementatie opleveren.

Adoptie
Nieuwe systemen kunnen gebruiken is één ding. Nieuwe systemen willen gebruiken is een heel andere tak van sport. Veranderingen roepen vaak weerstand op, ook als het goede veranderingen zijn. Adoptie en begeleiding van gebruikers is dus noodzaak.

Beheer
Zorgeloos beheer en gebruikersondersteuning voor een vast bedrag per maand.

Deze integrale aanpak zorgt ervoor dat IT slim ingezet wordt en aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Het levert tevreden, productieve gebruikers op en daarmee maken we onze belofte aan je waar: prettig werken, altijd en overal.

 

Waar kan ik je mee helpen?

Anne-Marie Dupont

Accountmanager IT

Franky de Groot

Accountmanager IT