View more
Infrastructuur

De laatste jaren is het een trend dat beschikbaarheid belangrijker wordt dan bezit. Alles is tegenwoordig ‘as a service’: IAAS, PAAS, SAAS… waar kies jij voor? Of ga je voor een IT-omgeving op je eigen locatie?

Cubics voorziet je organisatie van een betrouwbare IT-infrastructuur, Private Cloud, of op je eigen locatie. We leveren een infrastructuur waar je op kunt bouwen.

Private Cloud

Toegang tot applicaties en data op elk moment van de dag en op elke locatie is vanzelfsprekend. Met de snelheid van de ontwikkelingen op het gebied van IT is transparantie en flexibiliteit hierbij een must. En natuurlijk speelt maximale uptime een belangrijke rol.

Onze IaaS-oplossing (Infrastructure as a Service) biedt een platform op enterprise-niveau, waarbij wij de benodigde resources samenstellen om organisatiespecifieke IT-infrastructuur flexibel in te richten. Een omgeving die je eenvoudig kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden. En dit alles op basis van een vast bedrag per maand.

Het platform voldoet aan de strengste compliance en integriteitseisen, en je applicaties en bedrijfsdata staan in een beveiligd datacenter op Nederlandse grond. Wij adviseren op basis van de specifieke situatie van jouw organisatie de meest geschikte cloud implementatie en diensten.

IT op eigen locatie

Is je huidige IT-omgeving aan vervanging of uitbreiding toe? Wil je meer zekerheden inbouwen? In dat geval is IT op eigen locatie de juiste oplossing. 

Wij hebben ruime ervaring en expertise in het ontwerpen, bouwen en beheren van de meest uiteenlopende IT-omgevingen. We geven altijd een advies op maat en bieden als basis een select, maar compleet programma van netwerk- en datacommunicatieproducten, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en de opgebouwde kennis en ervaring met deze producten. Door te kiezen voor een duidelijke focus is ons kennisniveau hoog en zijn de relaties met onze leveranciers hecht. Daar heb je als klant voordeel van. Voor jouw organisatie betekent dit: korte doorlooptijden en een veilige, stabiele omgeving.