View more
CYBERSECURITY

‘Maak van je vijand je beste vriend!’ Maar wat als die vijand telkens in een andere vorm je organisatie aanvalt? Cyber Attacks: ze zijn tegenwoordig niet meer te negeren. Ze worden geavanceerder én frequenter. Bovendien kan het veel schade aanrichten in je bedrijf of organisatie.

Direct schakelen?

Lees hier alles over onze Cyber Security Risk Assessment en laat je door ons informeren!

Cybercrime het woord van 2021

Cybercrime is criminaliteit via netwerken, computersystemen of het internet. Denk hierbij aan vele verschillende vormen van cryptolockers en het ‘gijzelen’ van bedrijven ransomware, hacking of een DDoS-aanval.

Als bedrijf of organisatie ben je steeds afhankelijker van netwerken, systemen en internet. Digitale veiligheid is daarom belangrijker dan ooit. Je bedrijfsdata is wellicht het meest waardevolle bezit van jouw organisatie en daar zijn cyber criminelen naar op zoek.  Je wil er als organisatie zeker van zijn dat jouw organisatie en data veilig zijn; je moet er al helemaal niet aan denken dat je bedrijfsvoering wordt platgelegd. De laatste jaren is security te belangrijk en te complex geworden om zelf te blijven doen.

Wist je dat… Je door de overheid beboet kunt worden als je getroffen wordt door een cyberincident die leidt tot een datalek? Dit kan oplopen tot wel 4% van je totale bedrijfsomzet.

Een goede voorbereiding is key

Onze cybersecurity-afdeling ontzorgt je organisatie graag op dit terrein voor deze onvoorspelbare digitale aanvallen. Een goed zicht op je huidige situatie is daarbij van groot belang. Daarom bieden wij een aantal expertises aan die voor jouw bedrijf mogelijk interessant zijn of je helpen voorbereiden op een toekomstige aanval.

Ons Cybersecurity Risk Assessment

De eerste stap naar grip op je situatie.

Cubics heeft een betaalbare Cybersecurity Risk Assessment ontwikkeld. Waarbij we kijken naar een slimme en effectieve bedrijfsstrategie op het gebied van security. We stellen na het assessment een rapport voor je op, waaruit blijkt dat we verder kijken dan alleen de IT-afdeling van je bedrijf. Door deze 360° aanpak kun jij je als ondernemer richten op je bedrijf en ontzorgen wij jullie op het gebied van Cyber Security. Het doel: een slimme en effectieve beveiligingsoperatie.