Office Assistent part-/fulltime

Ben jij een flexibele duizendpoot die houdt van aanpakken? Dan zoekt Cubics jou!

De functie
Als Office Assistent bij Cubics zorg je ervoor dat onze gasten het gevoel hebben dat ze binnenkomen in een warm bad. Je ontvangt klanten en bezoekers en zorgt ervoor dat onze overlegruimtes er altijd netjes uitzien. Onze gasten voelen zich thuis bij Cubics, mede door jou. Daarnaast zorg je ervoor dat de zaken bij Cubics soepel verlopen, door jouw organisatorische en administratieve skills, en ondersteun je onze directie.
Juist bij grote drukte, bewaak jij de rust en werk je zaken gestructureerd af, zonder dat je daarbij het overzicht verliest.

Wat wordt jouw rol binnen onze organisatie?
Als Office Assistent heb je een veelzijdige baan. Naast het ontfermen over onze gasten, ondersteun je de directie en regel je allerlei zaken waardoor bij Cubics alles op rolletjes loopt. Denk aan het beantwoorden van de telefoon als eerste aanspreekpunt, het verzorgen van de lunch, lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de financiële administratie, complexe vergaderingen inplannen en het organiseren van diverse facilitaire zaken. 

Jij bent het visitekaartje van Cubics en bovendien het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Je beheert de agenda’s van de directie en ondersteunt waar mogelijk bij relatiemanagement, vergaderingen en events. Je rapporteert aan de directie. Zelfstandig jaag jij gemaakte afspraken na en zorg je ervoor dat vragen door de juiste persoon op tijd worden behandeld. 
Kortom, een belangrijke rol binnen onze organisatie die veel uitdaging biedt!

Ook heel leuk aan deze functie:

  • Geen dag is hetzelfde.
  • Veel contact met vaste klanten waarmee je ook echt een relatie opbouwt. 
  • Je werkt zelfsturend en neemt zelf beslissingen

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent positief en optimistisch ingesteld
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en houdt van aanpakken
  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.
  • Je kunt overweg met de Microsoft Office tools die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid en initiatief.
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Mail dan snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar Luuk Soetens. e-mail: lsoetens@cubics.nl

 

 

1 Response

Leave a Reply