Astrid de Rooij over Cubics

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe, open kantooromgeving. Cubics heeft mij heel veel zorgen uit handen genomen bij dit project. Zelf ben ik niet thuis in het inrichten van bedrijfsruimte. Het was een totale turn-key verbouwing, waarbij ze mij vanaf het begin tot en met de oplevering alles uit handen hebben genomen. Er waren tijdens het proces zo veel dingen waar een besluit over genomen moest worden. Het is dan fijn om goed geadviseerd te worden door een professionele en kundige partij. De mensen van Cubics denken mee en ze denken breder dan de opdracht zelf. Ook de communicatie verliep heel soepel. Met Cubics was het snel schakelen en ze waren erg flexibel. Ook nu, na de oplevering heb ik nog contact met mijn contactpersonen Philippe en Richard. Zij waren laatst nog bij ons voor een zitinstructie en het instellen van de bureaus en bureaustoelen. Dat is belangrijk, het bleek namelijk dat maar één medewerker alles goed had staan.”

Astrid de Rooij
Manager Ledenvereniging Thebe Extra

Thebe Extra, Tilburg

Branche: zorg en welzijn
Periode: 2018
Fotograaf: René Wouters

Ledenvereniging Thebe Extra is een coöperatie die de weg wijst en ondersteuning biedt op het gebied van welzijn, gezondheid en wonen. Het kantoor van deze organisatie was toe aan vernieuwing. De belangrijkste wens van het team van Ledenvereniging Thebe Extra was het creëren van meer rust op de werkvloer. Voorheen hadden medewerkers veel last van geluidsoverlast, wat hun werkzaamheden soms belemmerde.

Een optimale akoestiek zorgt nu voor een betere geluidskwaliteit en meer comfort, waardoor men het in de ruimte als rustiger ervaart. Een andere wens was om gezonder te kunnen werken. Het personeel van Ledenvereniging Thebe Extra werkt nu aan ergonomisch verantwoorde, dynamische zit-/stawerkplekken. Dit biedt de mogelijkheid om zittend en staand te werken.