Remco Musters over Cubics

“Via een overname zijn wij terechtgekomen bij Cubics. Cubics regelt voor TES het tweede- en derdelijns beheer. Ook maken we gebruik van de Cubics Private Cloud omgeving. Vanaf het begin van deze nieuwe samenwerking viel het mij op dat we met een professionele partij te maken hebben waar ze veel kennis in huis hebben. Wat ik vooral als heel prettig ervaar is het contact met mijn contactpersoon en de engineers. Ze zijn altijd snel te bereiken, of dat nu is via een mailtje of aan de telefoon. Ik ben echt dik tevreden!”

Remco Musters
ICT-beheerder

TES installatietechniek

Als full service installatiebedrijf levert TES klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Als IT-klant van Cubics maakt TES gebruik van onze Private Cloud infrastructuur, volledig verspreid over twee datacenters op het Cubics Cloud Platform. 

Daarnaast verlenen wij derdelijns support en denken we actief mee over ICT-vraagstukken. Het beheer wordt proactief gemonitord zodat storingen tijdig gesignaleerd en opgevangen kunnen worden.

 

Waar kan ik je mee helpen?

Anne-Marie Dupont

Accountmanager IT

Franky de Groot

Accountmanager IT