Tommy Grein over Cubics

“Mijn ervaring met Cubics is super! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met een complete transformatie van ons kantoor. We zijn flink gegroeid, waardoor meer ruimte noodzakelijk was. Ook onze werkplekken waren aan vernieuwing toe. En wie kan je dan beter inschakelen dan Cubics?”

“Contactpersoon Marco pakte alles super snel op. Daar heb je echt een gouden kracht aan. Hij zei ook; weet je wat? We gaan gewoon een dagje op pad, langs bij meubelfabrikanten, kijken wat jou aanspreekt. Ik vond de bureaus van Markant uiteindelijk het mooist. Wij werken nu gezond aan elektrisch verstelbare zit-/stawerkplekken, precies afgestemd op de lengte en wensen van degene eraan werkt. En daar wordt bij ons heel veel gebruik van gemaakt. Een flinke vooruitgang, echt top!”

Tommy Grein
Eigenaar Q-Promotions

Q-Promotions, Tilburg

Branche: bedrijven
Periode: 2017
Fotograaf: René Wouters

Neem een kijkje binnen in de akoestische kantooromgeving van
Q-promotions drukwerk te Tilburg! Deze drukwerkspecialist voorziet het bedrijfsleven van alle soorten drukwerk dat je je kunt bedenken. En dat in razendsnel tempo én met een persoonlijke touch! Er was sprake van uitbreiding van het kantoor en daarnaast werd de behoefte aan dynamisch werken steeds sterker.

Bij een moderne werkwijze past een eigentijdse kantooromgeving. Het team van Q-promotions werkt vanaf nu gezond aan elektrisch verstelbare zit-/stawerkplekken van Markant Health & Productivity!

 

Waar kan ik je mee helpen?

Harold van Breugel

Accountmanager Projectinrichting

Marco van Gaal

Accountmanager Projectinrichting

Philippe Landzaat

Accountmanager Projectinrichting