Frits van de Wiel over Cubics

“Wij laten projectinrichting en IT al jaren over aan Cubics. Fijn om alles bij één partij te doen. Een voordeel voor ons is ook dat Cubics een lokale beheerder is. Onze culturen komen overeen. Cubics heeft een flexibele, no-nonsense aanpak en er is sprake van korte lijnen. Dat vinden wij echt een prettige manier van samenwerken.

Door de jaren heen is er een unieke samenwerking ontstaan tussen MOL Logistics en Cubics. Wanneer er een probleem is wordt het direct opgepakt. We treden met elkaar in overleg en er wordt niet altijd meteen teruggevallen op een SLA. Er is onderling begrip. Cubics is voor ons echt een partner en daarin onderscheiden ze zich. “

Frits van de Wiel
IT-specialist

MOL Logistics

MOL Logistics kan voor organisaties als creatieve partner in logistiek optreden. Het bedrijf biedt import en export mogelijkheden. Op deze manier hoeven ondernemers niet meer uit te zoeken wat de beste manier is voor een transport. Cubics verzorgt bij MOL Logistics het complete serverbeheer, zowel fysiek als virtueel.

Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de ondersteuning van de firewalls, service en monitoring van de back-ups, de switches van de netwerk backbone en het beheer van Exchange on-site. Tevens zijn we leverancier van alle computer hardware.

 

Waar kan ik je mee helpen?

Anne-Marie Dupont

Accountmanager IT

Franky de Groot

Accountmanager IT