Ronald van den Ende over Cubics

“De totaal ontzorgende aanpak van Cubics, dat is waar we voor gekozen hebben en wat ons erg aansprak tijdens het gehele traject. Zelfs zaken die niet tot de core business van Cubics behoren werden volledig opgepakt. Dat werkt plezierig, je hebt met een echte totaalaanbieder te maken. En dat is van belang bij een project dat zo complex en groot is. Een partner die net een stukje breder denkt en zorgt dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Cubics begrijpt hoe het spel gespeeld wordt!”

Ronald van den Ende
Mede-eigenaar EVE

Restaurant EVE

Architect: Hugo Broeders
Branche: horeca
Periode: 2017
Fotograaf: René Wouters

Van een gigantische loods waar vroeger treinen werden opgeknapt naar een oogverblindende culinaire ontmoetingsplek, genaamd: EVE! Het elf meter hoge pand waar EVE zich in bevindt is van binnen afgewerkt met schitterende, moderne elementen, waarbij toch het monumentale karakter van de oude loods intact is gehouden. 

Dit unieke restaurant biedt ruimte aan maar liefst 220 gasten. Cubics heeft deze grootse transformatie compleet mogen verzorgen; van de volledige afbouw van vloeren, wanden en schilderwerk, tot meubilair, verlichting en het bouw- en projectmanagement. 

 

Waar kan ik je mee helpen?

Harold van Breugel

Accountmanager Projectinrichting

Marco van Gaal

Accountmanager Projectinrichting

Philippe Landzaat

Accountmanager Projectinrichting