Dennis Boerman over Cubics

“Het vertrek van onze interne netwerkbeheerder gaf de doorslag om over te gaan op de Cubics Private Cloud omgeving. De IT-omgeving kun je zien als de ruggengraat van je bedrijf. We hebben er dan ook goed over nagedacht waar we dit wilden onderbrengen. De service en betrokkenheid die wij bij Cubics vonden is doorslaggevend geweest voor ons. Zij kennen de business en de processen als geen ander.

De totale doorlooptijd van de migratie was ongeveer twee maanden en de verhuizing was zelfs binnen een maand al geregeld. Alle inschattingen van risico’s bij de gefaseerde overgang (acht servers overzetten) bleken exact te kloppen. De medewerkers van Cubics deden alle werkzaamheden buiten de reguliere werkuren en in het weekend, hulde daarvoor! Hierdoor konden wij gewoon voor 100% door draaien.

Ook over de helpdesk van Cubics zijn we heel tevreden. Hieruit blijkt dat ze een echte full-service partner zijn. Heerlijk om nu niet meer afhankelijk te zijn van interne kennis. De interne beheerdersfunctie is hierdoor volledig komen te vervallen en er zijn geen enorme investeringen in hard- en software meer nodig.”

Dennis Boerman
CFO

Beerens Winkelinterieurs

Beerens Winkelinterieurs is een moderne internationale winkelinterieur bouwer. De organisatie is onderdeel van de Beerens Groep waar ook Beerens Interieurbouw in Rijen en Beerens Interieur in Goes deel van uit maken. De Beerens Groep bedient met een kleine 100 medewerkers de Retail markt, scheepsinrichting maar ook de high-end particuliere markt. 

Beerens Winkelinterieurs maakt gebruik van de Cubics Private Cloud infrastructuur, verspreid over twee datacenters in Noord-Brabant. Ook verlenen wij derdelijns support en 24/7 ondersteuning aan eindgebruikers.

 

Waar kan ik je mee helpen?

Anne-Marie Dupont

Accountmanager IT

Franky de Groot

Accountmanager IT