Prettig werken,
altijd en overal

Wij voorzien organisaties van
complete interieurs en allround IT-oplossingen.

Prettig werken,
altijd en overal

Wij voorzien organisaties van
complete interieurs en allround IT-oplossingen.

Onze visie

 
Samenwerken, ontmoeten en ontspannen is van alle tijden. Mensen moeten in staat zijn overal te kunnen werken en op een veilige manier met elkaar verbinding kunnen maken, digitaal, maar juist ook fysiek om optimaal met elkaar te kunnen samenwerken.
Organisaties die in staat zijn ‘winning workplaces’ te creëren, verzekeren zich van betrokken, tevreden medewerkers die hun potentieel volledig kunnen benutten en een prima ‘work-life balance’ kunnen realiseren.

Onze missie

 
Prettig werken, altijd en overal! Dat is de belofte die wij dagelijks waarmaken bij onze klanten. Al sinds 1933 is Cubics gespecialiseerd in diensten en producten die bijdragen aan prettig werken. Vandaag de dag kun je bij Cubics terecht voor alles wat komt kijken bij het genereren van een optimale werkomgeving. Wij voorzien organisaties; het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg en horecaondernemingen van complete interieurs en allround IT-oplossingen. Dit alles volledig op elkaar afgestemd. Dat dit voor ieder bedrijf maatwerk betekent, is voor ons vanzelfsprekend. 

Over Cubics

Mensen, organisaties, ruimtes en wensen zijn verschillend en de manier van werken verandert voortdurend. Wij ontzorgen de klant maximaal en passen ons assortiment en dienstenpakket constant aan op de laatste ontwikkelingen en trends. Professionaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn de kernkwaliteiten die Cubics typeren bleek bij navraag onder klanten en medewerkers. Deze kwaliteiten in combinatie met onze jarenlange ervaring en deskundigheid maakt dat wij u met plezier willen bieden waar we goed in zijn: inspirerende interieurs en innovatieve IT!

Neem een kijkje binnen bij Cubics…